Kungen är död! Länge leve Kungen!

1997 var året då jag tog studenten. Vi beslutade att vi skulle ha ett sista sommarlov innan vi gav oss in i vuxenvärlden, och den sommaren snyltade vi vidare på våra föräldrar och hade det så bra.
Höjdpunkten var resan ner till Göteborg. Vi åkte ner redan på torsdagen, för att tillbringa hela fredagen på Liseberg.
Lördagen vad dagen d: Michael Jackson-konserten!
Redan när vi kom ner på torsdagen så satt det folk utanför Ullevi och köade. Hoppades att dom skulle komma längst fram. Kanske få ögonkontakt med sin stora idol! Kanske få en droppe av hans svett i ansiktet när han moonwalkade förbi!
Även vi hade ståplatser, men vi beslutade oss ganska snabbt att det inte var någon idé att ställa sig och köa.
Så vi njöt av Liseberg och på lördagen åt vi frukost, gick runt lite i Gööötet , tog en lunch och framåt eftermiddagen, en timma innan insläppet, så begav vi oss in i myllret av förväntansfulla fans.
Vi ställde oss i en fålla och väntade och väntade...så började dom släppa in! Inte hela vägen in på Ullevi, men till nästa fålla, och innan vi fick nå dit så skulle alla visiteras och diverse läskburkar och dyl sorteras bort.
Man kände verkligen nerven hos folk. Vädret var underbart! Det hade varit en varm dag som nu började gå mot kväll. Allt var perfekt!
När vi passerat genom visitationen så sa en av dom som jobbade där: "Ni kan gå runt på sidan, det är inte lika mycket folk där." Ok, tänkte vi och gick ditåt. Vi kom till en helt tom fålla där det stog några trötta funktionärer och såg oinspirerade ut.
"Ok, ni kan gå in nu!" Så släppte dom på folk. Vi tog det lugnt, tänkte att det inte är någon idé att stressa. När vi kom in på Ullevi så förvånades vi över hur enorm scenen såg ut. FAAN va coolt! Nästa sak vi såg var att det var helt tomt framme vid scenen! Plötsligt kom det folk bakifrån som sprang så fort benen bar dom, och det var då vi insåg att vi hade varit bland dom första in. Och visst: vi hade inte brytt oss! Men nu när chansen fanns att vi skulle komma långt fram, så började även vi springa.
Vi kom inte längst fram, men vi kom till den andra avspärrningen och stod ca 10 meter från scenen.
Där stod vi i måååånga timmar. Det började skymma och fötterna värkte.
Men så small det igång och hela Ullevi lämnade tid och rum!
Mina stackars fötter fick nytt liv och ville dansa till dom välkända tonerna.

Nej, jag ska inte säga att det var en religiös upplevelse, men det var mäktigt! Det var overkligt! Det var sjukt bra!
Michael bjöd på allt vi kunde önska och lite till. Alla bra låtar, alla dansmoves, helhjärtat.

Jag har alltid hållit mig ifrån diskussioner om hans liv och leverne, för att jag tycker att det är ganska ointressant.
Ja, visst är det hemskt om han våldtagit en massa småpojkar, men om han nu har det...varför har han inte blivit dömd för det? Varför har föräldrar sagt att han gjort det men sen tystnat så fort dom fått pengar? Jag vet ju att om någon skulle peta på Jenna på ett dåligt sätt så skulle inga miljoner i världen kunna få mig att släppa det! Jag skulle kräva hämnd!
Och ja, vi vet att han har opererat sönder sig! Han såg för jävlig ut dom sista 15 åren, och man fattar inte varför...men:och?
Tyvärr så blev han så jagad att han slutade göra musik och slutade uppträda, och det tycker jag är tråkigt.
Jag hade gärna sett honom en gång till, för det var fan magiskt.

Heja heja! Sjuuunde nyckeln!

Ok, nu måste jag skärpa mig! Om exakt en månad smäller det: Karlsson kampen går av stapeln.
Nej, det är inte lika stort som Finnkampen, men det är minst lika allvarligt....en kamp på liv och död till sista blodsdroppen! (Eller iallafall tills ölen är slut!)
Det är alltså Patriks släkt som träffas uppe hos Patriks föräldrar för att umgås under ett dygn.
Men nu vet vi ju alla att dalmasar och kullor inte är som andra människor.
För vi pratar inte om en middag med lite myyys, barnen skuttar runt och dom vuxna minglar stilla och pratar om vad som hänt under det gångna året. Nej...här ska det tävlas!
I sann Gunde Svan-anda så kan man ju inte sitta still och bara vara överens, nej man ska spöa skiten ur det andra laget och gärna få syrran/morsan/brorsan att gråta en skvätt...DÅ har man lyckats.
Dagen börjar med en go-kart tävling. "Go-kart!"tänkte jag första året "men det låter ju kul! Det måste jag prova!"
Aldrig mer!
Det var en kamp mot klockan där ingen tvekade en sekund att förstöra för alla andra för att få en bra placering.
Jag tyckte så synd om dom två ca 8-åringarna, vars föräldrar glatt prejade dom av vägen och med att skratt åkte före dom över mållinjen, så jag stannade till och lät dom vinna över mig iallafall.
Fast jag vet inte om det var någon triumf i det....jag är ju inte direkt någon Colin McRae!

Efter detta åkande, följt av ett par timmars " Med det är ju fusk! Du väger ju 10 kg mindre än mig!" och "Jag fick den sämsta karten! Alla andras var bättre....sååå oooorättvist!", så återvänder vi till svärföräldrarna.
Där grillas det hamburgare och alkoholen börjar flöda.
Och det är nu HÄR mitt uppdrag för året kommer in.
Det är nämligen så att efter förra årets träff, så vägrar svärfar att hålla i fler lekar. För det är inte så att någon mumlar lite irriterat över att domaren dömer fel...nej här skriks det av fulla lungor! Folk gormar och gnäller och bönar och skäller!
Så för att det överhuvudtaget skulle bli någonting i år, så tog jag på mig att hålla i: 5-kampen!

Nej, jag vet nog inte helt nykter när jag kom fram till detta, och jag känner nu att jag är ute lite på mycket svag is.
Jag har haft ett år på mig nästan och allt jag har kommit fram till är några usla lekar på ett papper.
"Men det är väl inte så svårt!" tänker ni "kör lite säckhoppning och springa med ägg på en sked!"
Och ja...det skulle jag kunna göra, men nu finns det vissa kriterier som måste kunna uppfyllas:
- Det ska inte gå att fuska (Ok, det går ALLTID att fuska, men inte på ett för uppenbart sätt!)
- Det ska inte gå att tveka på vem som var föst (alltså inge som helst "Först-över-mållinjen-grejer", för ser jag inte så är jag körd!)
- Det ska vara någonting som passar alla
- Det ska vara genomförbart på baksidan av huset

Så nu kräver jag er hjälp! Har ni någonsin kört en lek som var SÅÅÅ rolig och lite svår, så hojta till!
Min tanke är att lägga upp det lite som "Fångarna på fortet" (utan tigrar, dvärgar, konstiga gubbar i torn och...ett fort!) och ha tävlingar där lagen får välja ut en som ska tävla. Och där dom inte får ha samma person två gånger. Och sen avsluta med en gruppstafett eller nåt...
Så: Sätt igång och tänk nu allihopa! Jag har bara en månad på mig!


So no one told you life was gonna be this way?

Fan va det är härligt med vänner!
Jag har verkligen blivit välsignad med en himla massa underbara människor runt omkring mig, som jag räknar som vänner.
Och det är verkligen in brokig skara!

Det som är kul med vänner är att dom alla fyller så olika behov i ens liv.

Det finns vissa som man träffar två gånger om året och som man har SÅ kul ihop med. Man säger varje gång att:"Åh, vi måste ses oftare! Det här måste vi göra snart igen!" men det blir bara så sällan ändå. Men fan vad trevlig det är dom gångerna.

Sen finns det dom som man verkligen känner att man kan prata med. Den innersta kretsen som man berättar allt för och man vet att dom aldrig skulle hålla det emot dig. (Inte ens om du berättar om vissa speciella bandyklubbor....*host*) Det är dom som köper att man pratar om samma sak om och om igen, även om dom inte är intresserade. (typ: hundar, barn, vänner du inte känner, bilar, konstig mat, fester du inte var bjuden på, killar som alla vet är idioter osv.)

Sen finns det dom som du kanske inte skulle umgås alls med om det inte var så att dom var vänner till dina vänner. Det är alltså vänner du fått på köpet. Detta är den svåraste kategorin av vänner, för här kan det ibland finnas dom som man inte tycker så mycket om, men som man tvingar umgås med ändå.
Som tur är så har mina vänner bra smak, så detta händer väldigt sällan att man träffar någon man inte gillar. Tvärtom har jag fått många av mina bästa vänner på detta sätt! Det är även i denna kategori som pojkvänner/flickvänner till vänner kommer in och även där har jag tur...mina vänner har mycket bra smak!

Sen har du kategorin jobbarkompisar. Detta är en nästan lika svår kategori som "vänner du fått på köpet" för dessa kan man inte heller välja, men i mitt fall kan jag välja hur mycket jag vill umgås med dom som jag inte vill umgås med. Men dom som man räknar som vänner på jobbet, det är dom som gör så att dagen känns kortare och som gör att du glömmer allt skit som händer. Det är dom som hindrar dig från att springa med huvudet före in i den stora hårda betongväggen.

Sen finns det dom gamla vännerna. Vänner du har haft i massor av år och som känner till allt om dig. Det är dom få som alltid kommer att finnas där. Det spelar ingen roll om man inte träffas på flera månader, eller hörs på flera veckor, man finns där när det gäller och det kommer aldrig att ändras.


Sist men inte minst så finns pojkvännen. Han som måste stå ut med det största hindret i livet: vardagen! Det är lätt att vara glad och sprallig när man träffas sina vänner en gång i veckan, men lever man ihop i många år så går det inte hålla skenet uppe. Man lever verkligen ihop i vått och torrt och stöttar varandra genom allt. Sicknes and in health!


Kontentan med detta inlägg är enkelt: Ni, mina vänner, är hjältarna i filmen om mitt liv!
Jag älskar er och det är ni som gör att livet är så bra som det är.

Tack!


Sommar! Sommar! Soooommar!

Jaha,så har halva juni passerat! Det är fanktiskt sant och det är helt sjukt.
Jag vet inte om det är för att man blir äldre som tiden sätter igång och rinner iväg, eller för att varje dag är som den andra oavsett om det är sommar eller vinter.
Man går upp, åker till jobbet, åker hem, sover och sen repeterar man.
Men visst känns det lite bättre när man vaknar kl 5 och solen skiner utanför och himmlen är blå.
För även om jag vet att jag inte kommer gå utanför dörrarna förens vid 1530, så är det iallfall trevligt att kolla ut.
Vi har en liten skog...eller....ett gäng träd i en klunga mitt inne i stan, dit vårat jättestora fönster vätter.
Det är som ett stort skogs-akvarium och vi har kaniner, rävar, råttor, hackspettar och stora äckliga kråkor.
Och en gång hade vi ett vilset rådjur!
Väääärsta Wild Life!

På fredag är det midsommar och det ska bli trevligt som fan. Sen går vi mot vintern igen.....

Ge blod! Ge liv!

Idag ska jag göra någonting som är ganska tvärtemot min karaktär: Jag ska gå fem kilometer utan mål!
Enda anledningen att jag gör detta är för att jobbet betalar...för jag fattar inte att man kan betala för att bara gå/springa.
Kl 1730 är vi 10 000 vilsna själar som kommer tumla runt på Djurgården och njuta av det uuunderbara vädret.
Sen får vi en välförtjänt picnickorg och kan sätta oss i den blöta gräset och mysa!

Men jag stödjer faktiskt anledningen till loppet. Det är blodcentralerna runt om i landen som arrangerar "Blodomloppet" för att göra folk uppmärksamma på att alla bör ge blod.
Och detta är någonting som även jag vill pusha på lite till mina vänner som läser detta.
Jag tycker att alla ska ge blod! Det gör inte ont! Det går fort! Man får till och med en present!

Du får inte ge blod om du:

- Har haft sex mot pengar/droger eller annan ersättning 
(så Anna-Nicole och alla andra som knullat sig till en vigselring...ni får inte ge blod)
- Är man och har haft sex med en annan man  (men man är inte bög för att man suger av en polare!)
- Haft malaria eller en annan tropisk sjukdom ( typ om du varit bakfull på Grand Canaria eller nåt...)
- Är eller har varit smittad av HIV (Usch, jag har haft HIV en gång, det vill jag inte vara med om igen...)
- Har vuxit upp eller levt i mer än tre år i ett land som har Chagas sjukdom (typ Norge antar jag...)
- Injiecerat narkotika eller hormoner (så det är ingen idé att ragga blodgivare på Bogdans Gym!)
- Väger under 50 kg (jag ligger preciiiis på gränsen där!)

Men om du, liksom jag, är perfekt och oförstörd, så ser jag ingen anledning till att inte ge blod. Det behövs massor och vi bildar ändå nytt hela tiden!
Gå in här om ni undrar om någonting: www.geblod.se. Där kan ni även sr när blodbussarna kommer till typ Märsta.

Nu börjar det bli dags att värma upp känner jag....hörs =)

Den gråtande clownen

För ett tag sen var det en av mina jobbarkompisar som frågade:" Är det inte jobbigt att alltid vara så rolig?"
Jag tyckte frågan var idiotisk och sen har den hängt med mig ett tag efter det.
Är det jobbigt att vara rolig?
Svaret för mig är ganska enkelt eftersom det är inte så att jag sitter och anstränger mig för att vara rolig. Sitter och laddar för att komma på punchlines eller läser på om Bellman och tysken för att kunna framföra en historia då och då.
Så: Nej, jag tycker inte att det är jobbigt.

Det som däremot ÄR jobbigt, det är att bara för att man är på ett speciellt sätt så förväntas man alltid vara så. Och är man inte det så är det någonting FEL!
"Men Maggan, va tyyyyst du är! Är du sjuk/trött/arg/ledsen?"
"Nej, bara lite tyst...."
Sen får man höra av någon annan att man var tjurig den dagen.
Jo, för alla andra är ju som levande jävla solstrålar, eller?

Men jag är inte bitter!
Det är fan bättre att folk blir undrande när man är tyst än att folk säger "Men gud så glad hon var idag! Det var ovanligt!"

För att avsluta detta inlägg så bjuder jag på denna:
Två ballonger var ute och flög.
Plöttsligt sa den ena: "Akta dig för kaktusen!"
"Vilken kaktussssssssssssssssssssssssssssssssssss........."

Nu ska jag bara sätta mig och vänta på att Parlamentet ringer och bokar in mig....

Frågor och svar

Jaha...jag kör väl den här jag också i brist på annat vettigt att skriva idag...Hur mycket pengar har du på din mobil?
Alltså...skrevs dom här frågorna från 90-talet eller är det fortfarande någon som har kontantkort?
Jag har det inte...

Har du fått en kyss den senaste veckan?
MM...myyyys!

Vem tillbringade du två timmar med idag?
Massa folk på jobbet

Hur lång är du?
174 cm

Vilken är den senaste filmen du sett?
Såg halva X-men 3 igår...sen somnade jag!

Hur löd ditt senaste mottagna och skickade sms?
Mottagna: "Ok, då vet jag! Trevlig helg!"
Skickade: "Tack ändå""

Föredrar du att ringa eller skicka sms? 
Sms går fortara...

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta på varsitt håll

När såg du senast din mamma?
Förra veckan, men hon kommer imorron till oss

När vaknade du idag?
05:05

Vilken är din favoritplats hemma? 
sängen...skööönt!

Vilken plats föredrar du minst hemma?
uteförrådet...SÅ rörigt!

Vem får dig att må bra?
Familjen och vännerna

Hur stor är din säng? 
stor och dubbel

Vad sover du i?
sängen för faan...

Var har du bott/bor?
Fyra adresser i Väsby och fyra i Sigtuna däremellan Norrbacka Hills i Märsta

Tycker du om kinamat?
Mm

Tycker du om kaffe? 
Nej, för faan

Vad dricker du helst till frukost?
Mjölk

Kan du spela poker?
Värsta hajen

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Samma dag, men inte samma år

Vill du ha barn?

Ja, jag tänker inte sälja Jenna om det är det du undrar!

Kan du några andra språk än svenska? 
Engelska, Ungerska und ein bischen Deutch

Har du någonsin åkt ambulans? 
mm, när Jenna var emo och käkade tabletter. LÄTT värsta dagen i mitt liv!
  
Föredrar du havet eller bassäng?
Bassäng

Vad spenderar du helst pengar på?

Gå ut och äta

Äger du dyrbara smycken?

nja...en förlovningsring med en fin svart diamant

Kan du rulla med tungan?
Jaa, rulla/vika/göra en skål...och lite annat som Patrik kan berätta om på fyllan ;)

Vem är den roligaste människan du känner?
Jenna får mig att skratta varje dag

Vad har du för ringsignal?
Rigsignal...vad menar du nu? Vibration har jag...

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja tyvärr några fula mössor som mutti tvingar på Jenna. Stackars barn

Vad har du närmast dig just nu som är rött? 
En skittråkig penna

Kan du byta olja på bilen? 
Nej, det tror jag inte

Vilken var den senaste boken du läste?
Lyssnar på Flickan under gatan som cd-bok...mycket spännande

Dansar du i bilen?
nja...kanske lite

När var du i kyrkan senast?
Aldeles för länge sen....GUd är nog lite less på mig

Hur många hål har du i öronen?
tre

Har du någon piercing?
inte nu längre

Har du någon tatuering?
Konstigt nog inte

När slutade du med gosedjur?
Patrik är gosig som fan

Har du pojkvän/flickvän?
Ja

Har du en bästa vän?
Ja, flera

Vad ska du göra ikväll?
Fredagsmys =)

Har du några syskon?
Bästa Kata som bor aldeles för långt borta

När flyttade du hemifrån?
År 2000 typ...lääänge sen!


Jaha...det var ju trevliga frågor, hoppas att ni känner er upplysta nu!
Puss och kram alla glada, i helgen blir det party party =)

Mitt liv som film

Jag satt igår och filosoferade för mig själv...om jag skulle göra en film om mitt liv och mina vänner, hur skulle den se ut?

Som dom som känner mig väl vet, så är jag mycket filmintresserad och här kommer nu några idéer...


Filmen (som i mitt huvud är en svindyr Hollywoodproduction) kommer att utspela sig ca 15 år fram i tiden.

Filmen kommer vara som en reunion där Maggan beslutat sig att bjuda hem alla tjejer för en "old time" tjejmiddag.

Många har splittrats och flyttat till olika delar av världen och nu samlas dom för en långhelg, med skvaller, skratt, tårar och där alla berättar hur det gått i sina liv.

(Ja, fy faaan va puttinuttigt det blev...får nog slänga in en massmördare i slutet så att vi får lite action på filmen....får tänkte lite mer på detta)


Ok, men om du inte vill veta hur ditt liv ser ut om 15 år, så sluta läs nu! (Ja, detta inlägg är verkligen bara för mina nära och kära...ni som av någon anledning läser detta men inte känner oss, kommer inte fatta det roliga i detta....)

Och om någon känner: "Meh...SÅÅ vill ju inte jag att mitt liv ska vara! "

så se det som en boost att leva liver så att det inte blir så! Ingen får ta illa upp, det är en order!


"One day in your life"


Maggan och Patrik lyckades som genom ett under uppfinna det ultimata nördspelet. Detta lanserades worldwide och blev större än Monopol.

Efter ett par år av "resa-runt-i-världen-ta-dagen-som-den-kommer-vara-skit-rika", så beslutar sig det äkta paret att köpa en stor herrgård i norra Uppland och där lever dom nu.
Jenna är i övre tonåren och är inne på sista året i ett gymnasium för barn med hög intelligens.

Hennes föräldrar har låtit inreda den östra flygeln och där huserar hon med sina datorer och nördiga vänner...när hon inte jobbar extra som skådis. (hon extraknäcker på Stockholms Stadsteater)


Michaela och Elli lever i ett hus i Märsta. Michela jobbar fortfarande kvar på Centralskolan och trivs med det. När hon inte jobbar så kämpar hon med att försöka ta sitt körkort.

Elli jobbar som sångpedagog i musikklasserna på Märstagymnasiet.

Oliver växte upp och blev en välkänd serietecknare, han jobbar nu för Disney och bor i Florida.
Jonathan bor fortfarande hemma och går i en hockeyklass på gymnasiet. Han är en lovande målvaktstalang och har flera lags ögon på sig.


Irri och Emil bestämde sig faktiskt till slut för att dom skulle leva livet ihop. Dom kom fram till att det inte var dom det var fel på utan Märsta/Vallentuna/Sverige, så dom sålde allt och flyttade till en liten ö i Västindien där dom äger en liten bed and breakfast med tillhörande pub. Stället gick till en början segt, men efter att en orkan förstörde det mesta på öar runt omkring så blev "Star B and B" det hetaste stället för backpackers från hela världen.

Tre barn blev det, två flickor, Jelena och Emma och så minstingen Billy.Malin och Petta kämpade många år vidare med sitt jobb, men beslöt sig för att starta en egen firma. Efter många om och men så kom dom fram till att Italien var rätt ställe för att ha en stötdämpar-fabrik, och dom tjänade mycket pengar på detta.

Medans Petta jobbade så levde Malla lyxlivet, med dyra kläder, lyxiga skor, nya tuttar och en massa hundar.

När hon fick en massa tid över så passade hon på att utbilda sig till inredningsdesigner och blev med tiden en av Europas mest eftertraktade inredare.Sandra och Nicke fortsatte att leva sitt liv i Odensala, i samma hus. Dock så byggde dom om huset 12 gånger/köpte nya möbler/rev ut köket/bytte badkar/bytte golv/målade taket/målade om taket/tapetserade ett rum/tapetserade om samma rum/köpte katt/köpte hund/möblerade om/köpte en självgående mopp/en självdammande trasa/en dansande kaktus....

Max tröttnade på mammas renoverande, redan som 14 åring och inredde garaget till ett rum där han bor. Max följde inte alls i sina föräldrars fotspår utan blev med tiden en framgångsrik balettdansör och går nu i en förnäm dansskola.

Lilla Jannika däremot, blev första tjejen att gå under 6 sekunder 402 meter, och detta redan som 11 åring.Sandra fick reda på, efter många års studier, att problemen med hennes näsa grundade sig i utsläppen från flygplanen. Med denna nyvunna information tog hon och Ronny beslutet att lämna Stockholm för gott och bli bönder.

En stor lantgård i södra Jämtland, 240 mjölkkor, fyra söner och tre trimmade traktorer.

Sandras blogg "Men koskit upp till knäna" vann pris av tidningen "Amelia" som årets bästa blogg 2032.Tessan insåg med tiden att killar kanske inte var grejen för henne och efter en blöt natt på Stureplan så vaknade hon upp hemma hos Carolina Gynning. Tessan och Carolina blev det hetaste paret i Sverige och gick på premiärer hit och glammiga fester dit.

Med Carolinas pengar hade Tessan råd att plugga vidare och blev med åren än välbetald fotograf. Tjejerna adopterade två söner från Korea.Cissi beslutade sig att flytta med Malla till Italien, där hon träffade Enrico och Marcell och Paulo och Fredrico och Hugo och till sist Gud! Efter det beslutade hon sig för en karriär som nunna och flytta in i ett trevligt kloster för att driva en kennel i Guds namn.


Madde beslutade sig till sist för att flytta till Norge och fick där en karriär inom politiken.

I valen 2020 blev hon invald som skolminister i Stortinget.
Rolllista:

(Ok, detta är inte exakt så som ni ser ut, men det är lite som jag tänkte era "karaktärer", så häng inte upp er på utseendet så mycket....)

In order of appearance :


Maggan- Kate Winslet (Alltså...det ÄR min film, jag tänkter vara snygg!)

Patrik- James Denton

Michaela- Queen Latifa

Elli- Gry Forsell ;)

Irri- Pink

Emil- Matt Damond

Malla- Stacy Ferguson

Petta- Vince Vaughn

Sandra- Melissa McCarthy

Nicke- Scott Patterson

Sandra W- Courtney Thorne-Smith

Tessan- Kim Catrall

Cissi- Jessica Capshaw

Madde- Catharina Elmsäter- Svärd (eller annan random politiker....)

och eventuellt Leatherfae för att liva upp lite...Ja, vad tror ni? Får jag en Oscar för bästa manus?

Puss på er mina vänner, det är ni som gör livet härligt!


En idiot är en idiot är en idiot är en idiot....

Imorse hörde jag på radion en interjuv med en kille som skulle springa från Italien till Nordkap.
Dom sprang i genomsnitt 8 mil per dag.
Han berättade att han hade ont, att det var tungt, att det var varmt osv.
Dessutom har han betalat för att vara med!

Jag tror jag ska börja ta betalt av idioter, ge dom en nummerlapp och sen säga åt dom att springa till Sundsvall, betala nån jävla pizzabagare däruppe så att han ger varje person en pizza när som kommer i "mål".
Sen kan jag åka på semester ett par veckor och dricka drinkar på en strand.

Samling vid pumpen

Jobbet, lunchtid

Jag värmer en matlåda i mikron
Men kollega kommer till köket och börjar vispa ihop sin lunch
Vispa? Jag ger henne en lång blick...
Hon: -Jaaaa, jag ska äta välling till lunch!
Jag: -Men....varför?
Hon: - Jag tycker det är gott!
Jag: - MEN.....VARFÖR? (Kommer här på en miljon saker jag vill säga, men denna tjej är liten och blyg så jag biter mig i tungan)
Hon:- Men alltså...det är ju VUXENvälling, inte sånt som bebisar äter! (Som om det förklarar någonting?!)
Jag: - Även fast det heter vuxenblöja, så är det fortfarande en blöja!
Hon: - Ööhh?
Mikron plingar och jag tar min mat och går


RSS 2.0