God Jul

Ja, jag har varit en dålig bloggare, jag erkänner det. (Nyårslöfte nr1:blogga bättre!)
Jag skyller på mitt arbete! Har haft fullt upp med schemor för nästa år och planering inför julen och nyåret.
Men nu är allt klar och jag känner mig redo att lämna jobbet för en välförtjänt julledighet.

Under ledigheten ska vi åka först till Köping och fira jul med min mamma, syster och mormor. Sen på annandagen bär det av till Borlänge för att spendera tid med svärföräldrar och Patriks syskon. Sen tar vi en liten sväng förbi Köping och lämnar av Jenna innan vi drar till Sigtuna för att förbereda den TOKIGT hårda nyårsfesten!
Tyvärr är det en del som fallit bort, så vi blir inte så många...men vi får väl festa dubbelt så hårt då! Hard Rock Style! Alltså...ni kommer DÖÖÖ när ni ser Patrik i sin utstyrsel...han är sååå rock! Själv beställde jag en SÅÅÅ bra klänning...som jag självklart är för fet för så nu riktar jag in mig på mellandagsrean på Kupolen! Där MÅSTE det finnar nåt som passer! (Nyårslöfte2:Ja, jag SKA gå ner i vikt!)

Men till alla er som jag inte kommer träffa så önskar jag en God Jul och ett Gott Nytt År!
2010 kommer bli det bästa året hittills, det har jag bestämt! =)

Puss och kram
Ses på stan

Om

Om jag var bjuden på en nyårsfest och sista dagen för att meddela om jag skulle komma eller ej var idag...då skulle jag nog osa idag tror jag.....*host,host*
HARD ROCK HALLELUJAH!

Helgen som var

Jaha, måndag igen då!

Fatta att det var andra advent igår! Och jag hade inte ens fått upp adventsljusstakarna. Det kanske inte är så ovanligt för gemene man, men för mig är det SJUKT ovanligt. Jag brukar verkligen hänga på låset och slänga upp ljusstakar och julstjärnor så fort det bara går.

Men av olika anledningar (biobesök, träning, julbord mm) så har jag inte fått till det.

Så igår slängde jag upp allt med besked… det blev tomtad och änglar och hela rasket på en gång!

Det är SÅÅ tacky och jag gillar det SÅÅ mycket! =)

Jag är egentligen inte alls intresseras av inredning… tycker det är kul när det är snyggt, men har alldeles för lite pengar för att kunna engagera mig tillräckligt. Däremot så tycker jag att det är mycket kul att dekorera…

 

I helgen var vi uppe hos Patriks föräldrar i Borlänge. Där var även Patriks systrar Anna och Lotta och Lottas man och barn. Jenna lekte helt sjukt mycket med sina två kusiner och somnade ovaggad igår. Själva så fick vi i oss en hel del alkohol och jag var inte helt pigg igång när Jenna vaknade vid 8 på morgonen. Kände mig som 18 och drog i mig rödvin, Jäger, Tequila och rom-å-cola. Jag ska aldrig dricka mer….

 

Nu i helgen så kommer Lotta med familj ner till oss. Vi ska göra sushi (som Lotta är GRYM på!) och sen ska vi gå på julmarknaden på söndag. Julmarknaden brukar ju inte vara ASrolig, men det ska ändå bli kul att visa dom Sigtuna. Det är mysigt där även om vi inte ser det eftersom vi är så vana.

Så någon kan väl påminna mig på lördag att jag inte skulle dricka mer…så får vi se hur det gick med det! ;)


Håll i hatten

Ja, jag är ganska besviken på mig själv!
Jag går dagligen in på mina vänners bloggar och suckar HÖGT när någon inte uppdaterat den på två dagar...
Jag ber om ursäkt!
Det är ju extremt dumt att inte skriva någonting när det nu finns en handfull människor där ute som faktiskt läser det dravell man printar ner.

Problemet med mig...ja, ett av problemen med mig, är att  jag är så sjukt självkritisk när det kommer till saker som jag skriver!
Som dom flesta av er vet så är jag inte alls lite kritisk till saker jag säger... då har jag ingen självcensur utan varje groda hoppar glatt ur munnen och skäms sällan för det.
Men sen så sitter jag här och ska skriva någonting och genast sätter tankarna igång: Är det inte lite konstigt skrivet? Är det roligt? Förstår man vad jag menar? Det här är ju total ointressant, vem fan vill läsa det?!?!

Så istället för att skicka alla inlägg jag har skrivit så har jag säkert börjat på 10 som bara ligger och blir oaktuella.
Men nu är det bestämt:
Hur tråkigt/ointressant/felstavat/kort inläggen än är så kommer jag från och med nu att publicera dom ändå!

Förbered er på att bli överösta av skit...inte bokstavligen då såklart men...ja...ni fattar!
(Kolla, det börjar redan!!!)

RSS 2.0